Partners

CI CONNECT is het online platform voor en door de ondernemers en betrokken initiatieven in de creatieve industrie. Het inspireert, verbindt en stimuleert samenwerking door middel van open kennisdeling om nieuwe waardes in deze sector zichtbaar te maken en te komen tot innovatie. CI CONNECT is een initiatief van Gelderland Valoriseert.

 

Gelderland valoriseertGelderland Valoriseert versterkt innovatief vermogen in provincie Gelderland. Ondernemers, studenten, onderzoekers en anderen met een innovatief idee krijgen verschillende faciliteiten aangeboden om een bedrijf te starten. Van idee naar BV, met succesvolle innovaties als resultaat, is waar het om draait. Gelderland Valoriseert is een samenwerkingsverband tussen partijen als de Hogeschool Arnhem Nijmegen, ArtEZ Hogeschool voor de kunsten en Radboud Universiteit Nijmegen.

 

SeeceArtEZ hogeschool voor de kunsten besteedt veel aandacht aan het samenbrengen van het bedrijfsleven en creatieven. Zowel studenten als oud-studenten krijgen de kans om hun talenten verder te ontwikkelen en om te zetten in economische waarde. Belangrijk hierbij is het samenbrengen van bedrijfsleven en starters. Ondernemingen zijn vaak op zoek naar specifieke kennis.

ArtEZ richt zich hierbij ook op strategische samenwerkingen met prominente bedrijven uit de maakindustrie. Het Art Business Centre brengt de juiste bedrijven en creatieven bij elkaar om gezamenlijk naar oplossingen of nieuwe mogelijkheden te zoeken. De innovatiekracht van creatieven leidt vaak tot bijzondere innovaties.

Comments are closed.